bokeh club » поддръжка

поддръжка -- лични съобщения

(6 posts)

Tags:

1. Изглежда тези дни има проблеми с личните съобщения. Доколкото виждам, не се изпращат.

Ще оправя нещата и ще пиша след това тук. Ако някой е опитвал да пише лични -- извинявайте, аз самият разбрах преди малко, когато опитах да пиша.

П.П.: Има и някакъв проблем с новите теми (понякога)

Posted 1 year ago # Login to Send PM
  2. veverica
    Member

амии, ако съм объркала някои от личните ми - като ги оправиш моля не ги пращай :)) Идеята ми беше само на теб да пиша, но май изпратих и на първия в списъка

3. Не мога и аз да пускам теми.

4. Теми вече трябва да може да се пускат. Част от старите теми ще са известно време с грешно кодиране, заради минаване къв уникод. Хаковете, които бях давал на Жоро за миналата версия сега с новата версия малко омазват нещата -- оттам дойде и проблемът с новите теми.

Ще оправя кодирането на старите теми лека-полека; опитвам да го направя автоматично за всички теми назад ;) Така че да не ви притеснява ако излизат ромбчета ;)

С личните съобщения все още има някакъв проблем -- не се изпращат, не се записват никъде. Засега не ползвайте лични, няма смисъл. Ще пиша тук когато са ок.

5. С малко закъснение, оправих проблема с личните съобщения. Беше нещо малко и глупаво, но както обикновено става — на очевидно и съвсем неочаквано място :)

Клубарите могат да виждат другите клубари и да си обменят помежду си лични съобщения. Да отговарят на стари и да ги трият от при себе си.

Неактивните потребители не могат да виждат и да пишат до клубари, а само до мен. С идея да се ползва това ако има някакъв проблем с регистрация, кандидатура, работа със сайта и т.н. (Засега има малък проблем и всъщност никъде не могат да пишат май, но и това ще оправя;)

Хайде чесито на клуба! Знаем всички, че не е някаква голяма екстра, но за спешни съобщения до отделен човек си струва. За общи теми нека си ползваме форума.

Posted 9 months ago # Login to Send PM
  6. За протокола, вече и от новите акаунти са достъпни съобщения до адимнистратор. С това май в общи линии нещата около личните съобщения се изчерпват. Ако има някакви идеи, казвайте. Основното в сайта си остава все пак общият форум за дискусии и снимки, съобщенията са малка екстра ;)

Posted 9 months ago # Login to Send PM

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.