bokeh club » говорилня

Изложба на Ян Артюс-Бертран в София

(8 posts)

1. User has not uploaded an avatar
    Eti

Фоткащото зайче

Дълбокоуважаеми съфорумци, Иван ми подсвирна тия дни ценното инфо за откриването на тази изложба - http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1097927. Всеки е чувал името на Бертран. Та софиянците да не се ушумоляват;), пък и останалите ако имат шанса да прескочат насам до 18.11. Аз мисля още днес да мина, а тия дни ще си взема щрака да поснимам събитието отстрани:).

Ще се радвам да споделите впечатления...

Posted 11 months ago # Login to Send PM
  2. User has not uploaded an avatar
    tarzan

bokeh master

След като подсвирнах се сетих, че можеше тук да свирна за да се чуе по-далеч...

Не знам как ще е представена в София, но в Берлин паната бяха на Потсдамерплац(новият център на Берлин, на мястото на Стената и там където е снимал Вендерс Небето над Берлин(Криле на желанието)/Der Himmel uеber Berlin) на открито.

3. User has not uploaded an avatar
    Eti

Фоткащото зайче

И на мен ми е странно, как са успели да ги разположат тези платна около моста, а са и обемни. "Криле на желанието" е страшен филм:). Добро място за такава изложба.

4. User has not uploaded an avatar
    BXMarkov

зъл админ

Ходих на изложбата, чудесна е! Заслужава си да се види :) Ето малък репортаж от мен с цел предаване на атмосферата

5. User has not uploaded an avatar
    turin

самолето самоплав

Щяхме да ходим с Петър и Рени в неделята, но щракахме из борисовата и после като ни надуха вятърът, ни налегна умора и се отказахме. Готини снимки! Не мога да реша дали е твърд или е варио на отворена бленда -- нарочно гледах и опитвах да позная, но мен никога не ме е бивало в играта "познай обектива" ;) Та с какво е? ;)

6. User has not uploaded an avatar
    BXMarkov

зъл админ

ФА 50/1.4 с ND4 филтър и без сенник за да не се набива на очи, но НД-то и липсата на сенника леко намалиха бистротата на картинките,силната насочена и топла светлина на залязващото слънце също даде особен оттенък, но въпреки всичко съм доволен. Целта ми беше да предам атмосферата само, без особени претенции,пък и в тази блъсканица си беше доста трудно да се направи нещо по-сериозно :)

7. User has not uploaded an avatar
    Eti

Фоткащото зайче

Според мен Марков е пуснал в действие AF-то:).

Аз ходих на изложбата в събота вечер, но бях опитала още в понеделник. Тогава за съжаление имаше официална част, продължила до 22ч. и ни върнаха - нямахме пропуск. Наблюдавах хората, освен прекрасната изложба - тинейджърите се бъзикаха, други мълчаливо обхождаха, изчитайки всяка инфо под кадъра, трети коментираха, а други снимаха в захлас - къде с телефони, къде с друга техника. Е моя кадър стана доста шумен от ръка, ама толкова.

null

8. User has not uploaded an avatar
    Eti

Фоткащото зайче

Ми докат се натутам в лудницата на работа, той Марков пуснал отговора:)))

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.