bokeh club » електрически стол

и той кво?

(9 posts)
  • Started 6 months ago by george
  • Latest reply from Eti

Tags:

1. я да видим :-)

Posted 6 months ago # Login to Send PM
  2. wilson-а...
    една идея по дясно и по-долу(предимството на високите фотографи тук е проблем) ще разчупи малко композицията.

3. можеше може би и по-добре да се кадрира, ама се изкефих как духна дима и щракнах :)

айде бе какво стана със злобната критика?

4. Снимката е добре технически, обаче авторовото решение с отрязването на ръката отпред не ми стои добре или още по-точно долната граница на кадъра "притиска" лицето. Контраста е повечко и в тъмните зони детайла малко бяга, очите не се виждат ясно поне при мен, обаче от друга страна идеално отговаря на изражението на модела :)

5. калибрирай си монитора :Р

това за пръстите ще го споря по-нататъка

6. Не знам с какво темето е по-важно от пръстите. Подкрепям Марков. Не мисля че проблема е в контраст/детайла.

7. Да, за сенките проблема е бил в монитора ми :)

8. продължавам да мисля, че няма никаква грижа да си резвам пръстчета, лакти, ръце, крака? това е портрет, а не снимка в цял ръст пред фонтаните в морската. :)

9. По принцип, може да си ампутираш каквото си поискаш:Р... авторовата гледна точка няма оборване, щом така усещаш и виждаш нещата - това е твоята истина. От моята височина, така ми тежи, защото ми липсва още малко въздух отдолу, така че аз бих резнала под китката. Иначе момента кефи, няма спор:). Аз като бързам да уловя момент и се случва същия непремерен ефект с рязането, от позицията и с оптиката действам, пък каквото;). И после обяснявам, че мога да си режа каквото и където си ща... иначе контраст/детайл си е ок.

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.